Mardrömsnatten

Igår åkte vi från hotellet i Bari. Mannen i receptionen som skulle ringa taxi till oss var snäll och körde in oss till stationen. Några slutsatser jag kan dra av Italien är: supergod mat, ganska otrevliga människor, konstiga mattider (vi missade alltid restaurangernas öppettider) och många stirrande italienare. 

Igår kväll åkte vi från Italien med båt.. turen tog 17 timmar och vi hade inte ätit någon mat så vi levde på baguetter man kunde köpa haha. 
Vi var exalterade över att bo på båten och tyckte det skulle bli spännande ovh mysigt. Den tanken fixk vi äta upp när vi insåg att vi skulle spendera natten på ett betonggolv på däck.. alltså ute (under tak dock). Det blåste, var kallt, hårt och inte alls som vi fantiserat om. 
Tillslut gick vi in i restaurangen, köpte en baguett och la oss på en bänk/soffa tills vi blev utsjasade igen 2 timmar senare. 
Efter att ha frusit ute i ca 1,5 timme gick vi in i restaurangen igen, köpte kaffe, värmde oss och tog plats på en bänk igen. (Skam den som ger sig Hahah) vi var så fruktansvärt frusna och båda har nog blivit lite förkylda av denna båttur. 
Vi är nu framme i Patras och har ätit en väldigt stor och fin mixgrilltallrik. Dock åskar och blixtrar det här vilket är lite läskigt så nu ska vi bara mysa ner oss i sängen. 
Imorgon fortsätter vi till Aten! 
Ciao /A

Kommentera här: