Kos

Nu har vi varit på Kos i några dagar. Här har vi turen att få umgås med Ida (Toves kompis från Stockholm) som visar oss riktiga smultronställen. Igår hyrde vi en bil och åkte till Paradise beach på andra sidan ön och det var sååå härligt. På vägen hem började dock två varningslampor lysa rött så vi kunde inte köra vidare och fick åka bärgningsbil till verkstan där uthyraren kom med en ny bil till oss. Det var en upplevelse!

På kvällen tog Ida med oss till en restaurang ute på vischan. Vi körde på jättesmå snirkliga vägar för att komma dit. Men oj så mysigt ställe. En vingård så överallt hängde det vindruvor! (Man fick dock inte smaka, bhuuu) 
Det var en grekisk tapasrestaurang. Så vi beställde in runt 12-14 rätter och bara plockade hejvilt! Sååå gott! Men även om maten var jättegod så har jag inte nämnt det bästa: vinet! Alltså det var som saft, Supergott! Och jsg tror att det var vin som dom gjorde där.
Kvällen igår slutade med lite drinkar och Tove visade var hon jobbade när hon var här för 6 år sen. Tove tar sovmorgon idag och jag ligger och väntar på att hon ska vakna. Är super hungrig och badsugen! 
/A

Kommentera här: